Podea

Podea

Încălzirea podelei elimină pierderile de căldură și, prin urmare, reduce costurile de încălzire a spațiului de locuit. Pierderile de căldură prin podea reprezintă în medie 5-10% din pierderea totală de căldură din cameră. Dar, spre deosebire de pereți și acoperis, o podea rece afectează în mod direct nivelul de confort într-o casă. Izolarea termică de înaltă calitate a podelei ajută la rezolvarea a două probleme simultan – reducerea costului încălzirii și creșterea confortului în casă.

Izolarea termică a podelei BASWOOL – este o izolație complet ecologică, caracterizată prin proprietăți excelente de izolare termică și fonică.

Avantajele izolării termice a podelelor

Instalare ușoară. Instalarea izolației BASWOOL nu necesită aptitudini speciale.
Minimizarea cheltuielilor pentru reparațiile curente și capitale ale podelei în incintă. Izolația elimină pătrunderea umezelii în încăperi. Podelele nu sunt supuse proceselor de putrefacție și este exclusă apariția mucegaiului. Utilizare pe scară largă. Izolația termică bazată pe plăci din vată minerală hidrofobă BASWOOL este utilizată atât în ​​construcții civile, cât și industriale, unde cerințele de rezistență și rezistență fizică și mecanica sunt deosebit de ridicate.