Despre Noi

Despre Noi

Noi am ales să înființăm firma Formost Impex , si cu hotărîre am decis să aducem o schimbare prin produsele pe care le vindem.
Produse de calitate la un preț competitiv adaptate nevoilor clienților noștri. Activăm din anul 2017 în domenii diferite.

Birou proiectare

– usi de interior – mobilier de interior – executam structuri din placaj stratificat adaptat proiectului clientului – casetam panouri compozite din aluminiu in functie de proiect

Comercializam

– produse de feronerie pentru usi de interior marca Fort – placaj stratificat din mesteacan laminat – vata bazaltica Baswool. – panouri compozite din aluminiu tip Bildex

Colaborare onestă

Suntem open mind la orice fel de colaborare onesta, corecta care sa aduca un plus de valoare pentru ambele parti si sa creeze o punte intre oameni care gandesc si muncesc la fel. Daca produceti sau distribuiti usi de interior sau doar sunteti un bun meserias in montarea usilor gasiti la noi o gama foarte variata de feronerie pentru usi. Daca sunteti un constructor hotarat care doreste sa –si puna amprenta si viziunea in ceea ce face, noi putem sa va ajutam cu stocuri mari de vata bazaltica tip Baswool si placaj stratificat din mesteacan ,exact ce cautati.

Livrare

Cum altfel sa fim langa dumneavostra daca nu sa putem sa livram în toată țara. Analizam fiecare comanda o discutam impreuna si alegem cea mai buna varianta de transport. Noi vrem si putem orice ne punem in gand , pentru ca muncim serios , daca si tu cauti oameni ca noi te asteptam sa colaboram impreuna pe termen lung.