Vată bazaltică

Plăci din vată minerală Baswool pentru ACOPERIȘ​

Izolarea acoperișului de înaltă calitate va reduce costul de încălzire a spațiului în timpul iernii și de condiționare în timpul verii. Rezistența la temperaturi ridicate și joase, schimbări bruște de temperatură, o cantitate mare de precipitații și radiații ultraviolete sunt doar câteva din caracteristicile materialelor moderne de izolare a acoperișurilor.

termoizolatie-acoperiș

Plăci din vată minerală Baswool pentru FAȚADĂ

Prin structuri de garduri fără izolație termică, se pierde până la 80% din căldură. Soluția cea mai simplă și cea mai eficientă pentru această problemă este izolarea exterioară. Plăci din vată minerală BASWOOL – este o izolație ecologică, care are proprietăți excelente de izolare termică si fonică.

Plăci din vată minerală Baswool pentru PODEA

Pierderile de căldură prin podea reprezintă în medie 5-10% din pierderea totală de căldură din cameră. Dar, spre deosebire de pereți și acoperis, o podea rece afectează în mod direct nivelul de confort într-o casă. Izolarea termică de înaltă calitate a podelei ajută la rezolvarea a două probleme simultan – reducerea costului încălzirii și creșterea confortului în casă.